Αντέδρασε η Έλλη Στάη on camera: «Μην αρχίσουμε να μιλάμε για μένα…Εγώ δεν υπάρχω εδώ»

07:48 - 20/11/2024

Την Έλλη Στάη συνάντησε η κάμερα του Happy Day στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Prima Facie». Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το έργο και την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το δικό της επαγγελματικό μέλλον στην τηλεόραση. «Το θέμα της παράστασης είναι συγκλονιστικό, γιατί μιλάει για την κακοποίηση […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Σούρα 15 μέρες πριν από τον θάνατό του

Ariana Grande: Με Ralph Lauren δημιουργία έκανε τη διαφορά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Κυριάκος Κυανός για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Το πέρασα δυο φορές, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Ντόρα Δούμα: Συντετριμμένη η κολλητή φίλη του Δημήτρη Σούρα με τον θάνατό του – «Δε το χωράει το μυαλό μου»

Γιώργος Μανίκας: Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Μιράντα Πατέρα – Το ταξίδι στο εξωτερικό και η μετακόμιση

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Δημήτρη Σούρα: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»