Η Μαριγκόνα μιλάει για τη σχέση της με τον σύντροφό της: «Με τον Νίκο είμαστε 7 χρόνια μαζί»

07:12 - 20/11/2024

Η Μαριγκόνα, η καλλονή που μαγνήτισε τα βλέμματα στο ΣΕΦ κατά τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Βιλερμπάν, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”. Η εντυπωσιακή μελαχρινή μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της Νίκο, την αγάπη της για την Ελλάδα και την καθημερινότητά της στη χώρα μας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Σούρα 15 μέρες πριν από τον θάνατό του

Ariana Grande: Με Ralph Lauren δημιουργία έκανε τη διαφορά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Κυριάκος Κυανός για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Το πέρασα δυο φορές, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Ντόρα Δούμα: Συντετριμμένη η κολλητή φίλη του Δημήτρη Σούρα με τον θάνατό του – «Δε το χωράει το μυαλό μου»

Γιώργος Μανίκας: Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Μιράντα Πατέρα – Το ταξίδι στο εξωτερικό και η μετακόμιση

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Δημήτρη Σούρα: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου»