Γιώργος Τσαλίκης: Σχολιάζει τη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Cerella – «Κούκλα μου νισάφι»

07:39 - 19/11/2024

Ο Γιώργος Τσαλίκης το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου μέσα από το Happy Day σχολίασε τον έρωτα της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Bruno Cerella και τη συχνότητα που ανεβάζει στα social media φωτογραφίες τους. «Είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, το ζουν και καλά κάνουν και μακάρι όλοι να έχουν τέτοιο έρωτα μέσα μας…» ανέφερε αρχικά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

Ματίνα Νικολάου: «Φυσικά και με νοιάζει η άποψη των ανθρώπων που είναι στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Νίκος»

Μυστικά για να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές και να αυξήσεις την ενέργειά σου

Νίκος Αναδιώτης για την woke ατζέντα: «Είναι ένα κίνημα που σκοπεύει να καταστρέψει τα φύλα, τα έθνη, την οικογένεια και τον χριστιανισμό»