Νίκος Κουρκούλης: «Η απώλεια της μητέρας και του πατέρα μου άλλαξε τη ζωή μου ριζικά, ήταν πολύ δύσκολο»

18:10 - 18/11/2024

«Η αρρώστια της μητέρας μου κράτησε πολύ και μας έσπασε σαν οικογένεια», περιέγραψε ο Νίκος Κουρκούλης. Για την συνεργασία του με την Αγγελική Ηλιάδη, τα ευτράπελα που του έχουν τύχει ενώ τραγουδούσε, την σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου αλλά και για τον χαμό της μητέρας και του πατέρα του, μίλησε σήμερα το μεσημέρι (18.11.2024) στην εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Κουρκούλης: «Η απώλεια της μητέρας και του πατέρα μου άλλαξε τη ζωή μου ριζικά, ήταν πολύ δύσκολο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δόμνα Μιχαηλίδου: Αύριο θα ανακοινωθεί η ενιαία πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλα τα στεγαστικά προγράμματα

Ρέθυμνο: «Συγγνώμη, ήθελα μόνο να μην υποφέρει η Μαρία» έγραψε ο 87χρονος από το Ρέθυμνο πριν σκοτώσει τη σύζυγό του και αυτοκτονήσει

Πανελλήνιες 2025 – Βιολογία: Θέματα Πανελληνίων και απαντήσεις από το Διακρότημα

Νόνη Δούνια: Αυτός είναι ο γιος της που έκλεισε τα 20 – «Ένας λεβέντης γεμάτος καλοσύνη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης χόρεψε συρτάκι στον γάμο της αδερφής του

Συναγερμός για «μαϊμού Ozempic» που σαρώνουν το ίντερνετ: Έλλειψη ελέγχου και «πακέτα» με courier στην Ελλάδα