Γιώργος Λιάγκας: «Έχω υποσχεθεί να λέω την αλήθεια μου, έστω και αν ενοχλούνται οι από πάνω»

10:09 - 18/11/2024

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για υποθέσεις που τον έχουν συγκλονίσει. Ξεχώρισε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα. Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στο τιμόνι της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και δίνει με τους συνεργάτες του, τη μάχη για την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης. Ανέφερε πως τα θέματα δεν επιτρέπουν ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Έχω υποσχεθεί να λέω την αλήθεια μου, έστω και αν ενοχλούνται οι από πάνω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΔΥΠΑ: Περισσότερες από 40 κορυφαίες εταιρείες με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στην Ημέρα Καριέρας στο Ντίσελντορφ

Μακελειό αμάχων από τους Ρώσους στην Οδησσό - Χτύπησαν με πυραύλους κατοικημένη περιοχή - Σκληρές εικόνες

Αλέξανδρος Τσουβέλας και Χρήστος Ντεντόπουλος απόψε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Αναληθές ότι η πολιτική ηγεσία της Χαμάς μετακόμισε στην Τουρκία» ξεκαθαρίζουν πηγές του τουρκικού ΥΠΕΞ

Συνελήφθη 19χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία του 5χρονου στο Μαρκόπουλο

Παναθηναϊκός: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη με θέμα την καταγγελία σύμβασης για τον Βοτανικό