Καίτη Φίνου: Τροφική δηλητηρίαση την έστειλε στο νοσοκομείο – «Δεν γινόταν να πάω από αυτό»

09:00 - 18/11/2024

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση και περιέγραψε τα όσα έζησε μέχρι να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο. Η Καίτη Φίνου μίλησε στο «Buongiorno» για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η γνωστή ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή (16-11-2024) καθώς έπαθε δηλητηρίαση και έπρεπε επειγόντως να λάβει την απαραίτητη αγωγή ... Περισσότερα To άρθρο Καίτη Φίνου: Τροφική δηλητηρίαση την έστειλε στο νοσοκομείο – «Δεν γινόταν να πάω από αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Τραμπ «τρολάρει» τον Μακρόν για το χαστούκι της Μπριζίτ στο αεροπλάνο: «Πρέπει να βεβαιώνεται ότι είναι κλειστή η πόρτα»

Έλον Μασκ: Το «αντίο» στον Τραμπ με μαυρισμένο μάτι – «Δεν ήμουν πουθενά κοντά στη Γαλλία», είπε γελώντας

Λευτέρης Πετρούνιας: «Κοψοχολιάστηκα, νόμιζα ότι έχασα και κέρδισα»

Ντόναλντ Τραμπ: «Πολύ κοντά» μια συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς για κατάπαυση του πυρός

Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στην Πατρών – Πύργου: Τρεις τραυματίες, εκ των οποίων τα 2 παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπάλληλος προσπαθούσε να παραπλανήσει την οικονομική Αστυνομία για το σκάνδαλο – «Έγραψα κάτι σάλτσες για τους ελέγχους»