Δίκη Χρυσής Αυγής – Μπαρμπαρούσης: «Μου αρέσει να χαιρετάω ναζιστικά»!

15:16 - 21/10/2019

Με τις απολογίες του Ηλία Παναγιώταρου και του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση συνεχίστηκε τη Δευτέρα (21.10.2019) η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε ενώπιον του Δικαστηρίου αθώος, υιοθέτησε τα περί πολιτικής δίωξης που υποστήριξαν και οι υπόλοιποι βουλευτές και αυτοχαρακτηρίστηκε “Έλληνας πατριώτης, λαϊκός εθνικιστής χριστιανός ορθόδοξος”. Ο The post Δίκη Χρυσής Αυγής – Μπαρμπαρούσης: «Μου αρέσει να χαιρετάω ναζιστικά»! appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραλήρημα Μπαρμπαρούση: Δεν χαρίζω στον Χίτλερ την σβάστικα

«Η μεγαλύτερη μπίζνα, η εποίκιση της Ελλάδος» είναι κατά τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραλήρημα Μπαρμπαρούση: Δεν χαρίζω στον Χίτλερ την σβάστικα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι κατέθεσαν Μπαρμπαρούσης και Παναγιώταρος (Photos)

Με τις καταθέσεις των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και του Ηλία Παναγιώταρου, συνεχίστηκε η δίκη του κόμματος. Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης χαρακτήρισε «άσχημο πράγμα» τη δολοφονία τουμουσικού Παύλου Φύσσα στην απολογία του στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο πρώην βουλευτής προέβη και σε προκλητικές δηλώσεις, όπως ότι «η σβάστιγγα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο», «ο Χίτλερ […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τα αρνήθηκαν όλα Παναγιώταρος – Μπαρμπαρούσης, αλλά στον δεύτερο αρέσει να χαιρετάει ναζιστικά

Την ίδια τακτική με τους περισσότερους κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής κράτησαν οι πρώην βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες, αλλά είχαν διαφορετικές απαντήσεις όσον αφορά τους ναζιστικούς χαιρετισμούς. Σε σχέση με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι προετοιμαζόταν διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή, ενώ […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Τα αρνήθηκαν όλα Παναγιώταρος – Μπαρμπαρούσης, αλλά στον δεύτερο αρέσει να χαιρετάει ναζιστικά appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μπαρμπαρούσης στη Δίκη της Χρυσής Αυγής: «Μου αρέσει να χαιρετάω ναζιστικά»!

Με τις απολογίες του Ηλία Παναγιώταρου και του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση συνεχίστηκε τη Δευτέρα (21.10.2019) η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε ενώπιον του Δικαστηρίου αθώος, υιοθέτησε τα περί πολιτικής δίωξης που υποστήριξαν και οι υπόλοιποι βουλευτές και αυτοχαρακτηρίστηκε “Έλληνας πατριώτης, λαϊκός εθνικιστής χριστιανός ορθόδοξος”. Ο ... The post Μπαρμπαρούσης στη Δίκη της Χρυσής Αυγής: «Μου αρέσει να χαιρετάω ναζιστικά»! appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Μακάρι να είχαμε στρατιωτική δομή»

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Μακάρι να είχαμε στρατιωτική δομή - Δαιμονοποιήθηκαν τα αρχαία ελληνικά σύμβολα επειδή τα χρησιμοποίησε ο Χίτλερ»

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Αγρίνιο: Πρωτοβουλία της Μητρόπολης για αξιοκατάταξη του Παπαποστόλη

Αγρίνιο: Απεντόμωση για τα τσιμπούρια στο 5ο Νηπιαγωγείο - Κλειστό την Παρασκευή το σχολείο

Αγρίνιο: Στην "φάκα" της Αστυνομίας και ο δεύτερος δράστης που αφαίρεσε χρήματα από κατοικία

Συνάντηση Καραγκούνη με Ταχιάο και Τριανταφυλλάκη για το τμήμα Πλατυγυάλι -Αστακός

Αγρίνιο: Μάθημα παραδοσιακών χορών για παιδιά από την ΓΕΑ στο Παπαστράτειο (βίντεο)

Παναιτωλικός: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν Παπαδημητρίου-Σιαπλαούρα