O Βλαδίμηρος Κυριακίδης λύγισε με το κοπλιμέντο που δέχθηκε από θαυμάστριά του: «Είναι ότι πιο δυνατό έχω εισπράξει»

16:18 - 16/11/2024

«Έχω κερδίσει τα πάντα, φτάνει», εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μία συγκινητική αποκάλυψη έκανε σήμερα (16.11.2024) στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που μίλησε για ένα κοπλιμέντο που δέχθηκε από μία ηλικιωμένη θαυμάστριά του. «Τώρα μου ήρθε να πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ και θα το πω σε εσάς. ... Περισσότερα To άρθρο O Βλαδίμηρος Κυριακίδης λύγισε με το κοπλιμέντο που δέχθηκε από θαυμάστριά του: «Είναι ότι πιο δυνατό έχω εισπράξει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

To Golden Hall υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα υπό τους ήχους του Σάκη Ρουβά - Δείτε φωτογραφίες

Το παρασκήνιο της διαγραφής του Αντώνη Σαμαρά: «Προδιαγεγραμμένη εξέλιξη» εκτιμούν στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος της Ν.Δ.

Διαδήλωση χιλιάδων Κούρδων στη Γερμανία που ζητούν την απελευθέρωση Οτσαλάν μετά από 25 χρόνια

Γερμανία: Η Φραντσέσκα Μπράτνερ και ο Φέλιξ Μπάλαστσακ νέο ηγετικό δίδυμο των Πρασίνων

Νόνη Δούνια: «Μου έχει συμβεί να νιώσω άσχημα και σε γύρισμα και σε φωτογράφιση»

Προμηθέας – ΑΕΚ 84-76: Νικητές οι Πατρινοί σε αγώνα με αλλεπάλληλες διακοπές, εκκενώθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας η εξέδρα των φιλοξενούμενων