Η ψυχολογία της διατροφής: Γιατί τρώμε όταν είμαστε αγχωμένοι
08:09 - 16/11/2024
Το άγχος είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά μας, τη διατροφή και γενικά τις διατροφικές μας συνηθειες. Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν ότι όταν βιώνουν άγχος, στρέφονται σε τροφές που προσφέρουν άμεση ευχαρίστηση, συχνά πλούσιες σε θερμίδες, ζάχαρη ή λιπαρά. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Σε αυτό το ... Περισσότερα
To άρθρο Η ψυχολογία της διατροφής: Γιατί τρώμε όταν είμαστε αγχωμένοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit