Η ψυχολογία της διατροφής: Γιατί τρώμε όταν είμαστε αγχωμένοι

08:09 - 16/11/2024

Το άγχος είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά μας, τη διατροφή και γενικά τις διατροφικές μας συνηθειες. Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν ότι όταν βιώνουν άγχος, στρέφονται σε τροφές που προσφέρουν άμεση ευχαρίστηση, συχνά πλούσιες σε θερμίδες, ζάχαρη ή λιπαρά. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Σε αυτό το ... Περισσότερα To άρθρο Η ψυχολογία της διατροφής: Γιατί τρώμε όταν είμαστε αγχωμένοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δουβίκας, Πέλκας, Αλεξανδρόπουλος και Μανδάς αποκαλύπτονται στον ΟΠΑΠ πριν τον αγώνα με τη Φινλανδία

H εθιστική σειρά Tell Me Lies τώρα διαθέσιμη στο Disney+

«Βόμβες» Σαμαρά με συνέντευξή του στο «Βήμα»: Ζητά παραίτηση Γεραπετρίτη και προτείνει Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Υπουργείο Εργασίας: Οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ ξεπέρασαν τους 200.000 την τελευταία πενταετία

5+1 μοναδικά χωριά της Καρδίτσας γύρω από την λίμνη Πλαστήρα

Ο Αντριάνο αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα πάρτι του στη Βραζιλία: Ήμασταν στο ξενοδοχείο, 18 κορίτσια και τρία αγόρια