Αυτές είναι οι ψευδές ειδήσεις που προωθούν τα τουρκικά ΜΜΕ
15:04 - 04/03/2020
Ρεπόρτερ τουρκικών μέσων δίνουν ανταπόκριση από τα ελληνοτουρκικά σύνορα σαν να βρίσκονται στην εμπόλεμη Ιντλίμπ της Συρίας…
Ένα κανονικό show προπαγάνδας εκτυλίσσεται στους τηλεοπτικούς δέκτες εκατομμύρια Τούρκων τηλεθεατών με δημοσιογράφους να υποστηρίζουν πως δέχτηκαν μέχρι και πυρά από την ελληνική πλευρά.
«Ξαφνικά είδαμε στρατιώτες μακριά! Έστρεψαν τα όπλα τους προς την πλευρά μας κι άρχισαν να ρίχνουν! Δεν ξέρουμε που στόχευαν αλλά ένας εικονολήπτης μας έχει σημάδια από 6 σκάγια στο πρόσωπο του! Έχω και εγώ κάποια σημάδια στο δικό μου», υποστηρίζει.
Όσο ο ιδιότυπος ανθρωπιστικός πόλεμος που έχει κηρύξει ο Ερντογάν αποκαλύπτεται, πιο φτηνά κόλπα φαίνεται πως μετέρχεται η τουρκική προπαγάνδα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΑΑΔΕ: Αυτές είναι οι εφορίες που συγχωνεύονται στην Αττική
H ΑΑΔΕ συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας της Φορολογικής Διοίκησης και με σκοπό ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο ΑΑΔΕ: Αυτές είναι οι εφορίες που συγχωνεύονται στην Αττική δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο NewsitΑυτές είναι οι ώριμες γυναίκες που μπορείς να εμπιστευτείς
Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη συναισθηματική ωριμότητα.
Διαβάστε το στο NewsBombΑΑΔΕ: Αυτές είναι οι εφορίες που συγχωνεύονται στην Αττική
H ΑΑΔΕ συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας της Φορολογικής Διοίκησης και με σκοπό την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των φορολογούμενων. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε: Από 9.3.2020 συγχωνεύεται η ΔΟΥ Γαλατσίου Α’-Β’ τάξεως με τη ΔΟΥ ΙΔ΄ Αθηνών Α’-Β’ τάξεως, με την δεύτερη να μεταφέρεται στην πρώτη […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr