Απόστολος Γκλέτσος: Πρωταγωνιστεί σε video clip που σκηνοθετεί η 22χρονη κόρη του, Βαλίσια
15:33 - 14/11/2024
Ο Απόστολος Γκλέτσος συνεργάζεται για πρώτη φορά με την κόρη του, Βαλίσια Γκλέτσου! Η 22χρονη σκηνοθετή
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Πρωταγωνιστεί σε video clip που σκηνοθετεί η 22χρονη κόρη του, Βαλίσια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Απόστολος Γκλέτσος παίζει σε βίντεο κλιπ ζεϊμπέκικου τραγουδιού που σκηνοθετεί η κόρη του Βαλίσια
Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Αντρικές κουβέντες» του Γιάννη Μικερτζή, πρωταγωνιστεί ο Απόστολος Γκλέτσος, το οποίο μάλιστα σκηνοθετεί η 22χρονη κόρη του, Βαλίσια. Το βίντεο κλιπ του ζεϊμπέκικου τραγουδιού κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα με τον τραγουδιστή Γιάννη Μικερτζή να το αφιερώνει στον Απόστολο Γκλέτσο με τον οποίο τους ενώνει μία γερή φιλία αρκετών χρόνων. Ο ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Απόστολος Γκλέτσος παίζει σε βίντεο κλιπ ζεϊμπέκικου τραγουδιού που σκηνοθετεί η κόρη του Βαλίσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Απόστολος Γκλέτσος πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «αντρικές κουβέντες», που σκηνοθετεί η κόρη του
Ο Απόστολος Γκλέτσος συνεργάζεται για πρώτη φορά με την 22χρονη κόρη του, Βαλίσια, η οποία σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του Γιάννη Μικερτζή με τίτλο «Αντρικές κουβέντες». Το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ο Γιάννης Μικερτζής το αφιέρωσε στον Απόστολο Γκλέτσο με τον οποίο εδώ και μερικές δεκαετίες συνδέεται με βαθιά φιλία. Ο τραγουδιστής είχε παντρευτεί την αδερφή του γνωστού ηθοποιού πριν αρκετά χρόνια και παρότι το ζευγάρι χώρισε, οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αγαπημένο μου Απόστολο Γκλέτσο! Ένα σώμα μια ψυχή, νιώθω ευλογημένος που η μοίρα μας ένωσε όπως ήθελε αυτή, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr