Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Με τη σύντροφό μου κάναμε μία παύση συναινετικά και θα το δούμε στο εγγύς μέλλον»

15:24 - 14/11/2024

Για την συμμετοχή στην Eurovision που τον απασχολεί αλλά και για την σύντροφο του μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου και στη […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Με τη σύντροφό μου κάναμε μία παύση συναινετικά και θα το δούμε στο εγγύς μέλλον» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Χατζηγεωργίου για τη σύντροφό του και τα σχέδια γάμου: «Κάναμε μία παύση συναινετικά και είπαμε θα το δούμε στο εγγύς μέλλον»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο «Πρωινό Σου Σου» και στη δημοσιογράφο, Βίκυ Δέτσικα με αφορμή το To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου για τη σύντροφό του και τα σχέδια γάμου: «Κάναμε μία παύση συναινετικά και είπαμε θα το δούμε στο εγγύς μέλλον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Σταδιακά έπαθα κατάθλιψη, συσσωρεύτηκαν πολλά μέσα μου και ζήτησα βοήθεια»

Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν είδα το Still Standing με άλλον παρουσιαστή, ένιωσα παράξενα»

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ήρθε με απινιδωτή ο γιατρός και μου είπε ότι δεν θα γλίτωνε ούτε μέσα στην εντατική»

Μυρτώ Αλικάκη: «Σίγουρα έχω κι εγώ ευθύνη για το διαζύγιο με τον Πέτρο»

First Dates – Μετά τον χαμό του συντρόφου του στα Τέμπη, έψαξε ξανά την αγάπη: «Θα είμαι ερωτευμένος μαζί του αιώνια»

Έξαλλη on camera η Μαρία Κορινθίου: «Βάζω τα όριά μου, για να σοβαρευτούμε, το κόβετε!»