Βρετανία - Δήμαρχος Λονδίνου κατά Τραμπ: Άσκησε κριτική λόγω του χρώματος δέρματός μου

15:09 - 14/11/2024

Η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών ήταν ανέκαθεν τεταμένη - Το 2019, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει ότι ο Καν, ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος δυτικής πρωτεύουσας, έκανε «πολύ κακή δουλειά για την τρομοκρατία» και τον είχε χαρακτηρίσει «εντελώς αποτυχημένο»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου κατά Τραμπ - "Μου άσκησε κριτική λόγω του χρώματος δέρματός μου"

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν κατηγόρησε τον Τραμπ ότι τον επέκρινε κατά την πρώτη του θητεία λόγω του χρώματος του δέρματός του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο δήμαρχος του Λονδίνου κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ, ότι άσκησε κριτική σε βάρος του λόγω του «χρώματος του δέρματός» του

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, που ανήκει στο Εργατικό Κόμμα, Σαντίκ Καν, κατηγόρησε τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ότι τον επέκρινε κατά την πρώτη του θητεία (2017-2021) λόγω του «χρώματος του δέρματός του» και της μουσουλμανικής του πίστης. Μιλώντας σε podcast που μεταδόθηκε αυτή την εβδομάδα αλλά ηχογραφήθηκε πριν από τις αμερικανικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ο Καν πρόσθεσε ότι «μιλούσε κατά κάποιου του οποίου οι πολιτικές ήταν σεξιστικές, ομοφοβικές, ισλαμοφοβικές και ρατσιστικές». Η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών ήταν ανέκαθεν τεταμένη. Το 2019, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει ότι ο Καν, ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος μιας δυτικής πρωτεύουσας, έκανε «πολύ κακή δουλειά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Λίβανος: Τουλάχιστον έξι νεκροί, μεταξύ των οποίων τέσσερις διασώστες, από ισραηλινό πλήγμα

Λίβανος: Τουλάχιστον 5 δισ. δολάρια η οικονομική ζημιά από τον πόλεμο

Μάριος Ηλιόπουλος: Με κασκόλ της Ελλάδας στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την Αγγλία

Σελένα Γκόμεζ: Δεν ήθελε να μπει στον χώρο του θεάματος από τόσο μικρή - Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος

Ολλανδία: Συνελήφθη Τούρκος που προμήθευε με βάρκες διακινητές μεταναστών

Τζόκερ 14/11/24: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης - Τα νούμερα που κερδίζουν