Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα καρκίνο στον πνεύμονα, είχα μπει στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους αλλά το πρόλαβα»
14:51 - 14/11/2024
Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος την Πέμπτη 14/11. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ
To άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα καρκίνο στον πνεύμονα, είχα μπει στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους αλλά το πρόλαβα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα καρκίνο στον πνεύμονα, υπέφερα μαρτυρικά με απίστευτους πόνους»
«Θέλω να ελπίζω ότι το ξεπέρασα και κάνω πια τις εξετάσεις μου κάθε 6 μήνες», δηλώνει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Για το ιστορικό θανάτων λόγω καρκίνου στην οικογένεια αλλά και την «συνάντηση» του ίδιου με αυτόν μίλησε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σήμερα το πρωί (14.11.2024) στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Όλη η οικογένεια μου ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα καρκίνο στον πνεύμονα, υπέφερα μαρτυρικά με απίστευτους πόνους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑλέξανδρος Αντωνόπουλος για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του – «Μπήκα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους»
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 14/11 στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του έχουν φύγει από τη ζωή από τον καρκίνο. Αρχικά, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Όλοι […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr