Κρήτη: Χειροπέδες σε 32χρονο για ναρκωτικά και όπλα - Κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης

14:27 - 14/11/2024

Η σύλληψη του 32χρονου στην Κρήτη έγινε στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε μετά από πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση των αστυνομικών αρχών για την εμπλοκή του σε διακίνηση ναρκωτικών

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική – Κατασχέθηκαν πάνω από 29 κιλά κάνναβης

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα - Υπολογίζεται ότι το παράνομο οικονομικό όφελος της εγκληματικής οργάνωσης θα ήταν πάνω από 150.000 ευρώ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Καιρός: Χειμώνας από την Παρασκευή με ισχυρό βοριά, βροχές και κρύο - "Βουτιά" της θερμοκρασίας, που θα πέσουν χιόνια (Βίντεο)

Κρήτη: Υποψηφιότητα για την λίστα της UNESCO βάζει η σφακιανή πίτα

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 91-94: Αν ξεκινήσει να "δαγκώνει" στην άμυνα δεν θα βλέπει κανέναν

Αγρίνιο: "Σε δύο μήνες θα αρραβωνιαζόμασταν - Είχε απειλήσει κι εμένα", λέει ο σύντροφος της Δώρας

Aμαλιάδα: Βίος και πολιτεία η Ειρήνη Μουρτζούκου - Αποκαλύψεις για εμπλοκή της σε τηλεφωνικές απάτες, "μου έκλεψε 4.000 ευρώ με αφορμή την ερωτική μας συνεύρεση"

Πάτρα: Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο - "Εδώ και 2,5 χρόνια κλωτσάνε τον 10χρονο γιο μου" - Τον απειλούν γιατί αποκάλυψε πως του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι