Σπύρος Μαρτίκας – Η αινιγματική δήλωση για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω να είναι ευτυχισμένη με ό,τι αυτό συνεπάγεται»
14:23 - 14/11/2024
Δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για ακόμη μία […]
The post Σπύρος Μαρτίκας – Η αινιγματική δήλωση για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω να είναι ευτυχισμένη με ό,τι αυτό συνεπάγεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η δήλωση του Μαρτίκα όλο νόημα για την Ανδριώτου: "Θέλω να είναι πάντα ευτυχισμένη με ό,τι αυτό συνεπάγεται"
Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και ξεκαθάρισε πως όλα μεταξύ τους είναι πολύ καλά
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω να είναι πάντα ευτυχισμένη με ό,τι αυτό συνεπάγεται»
Σε βραδινή έξοδο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός
To άρθρο Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω να είναι πάντα ευτυχισμένη με ό,τι αυτό συνεπάγεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr