Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών, εξαγοράσιμη, στον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου»
14:11 - 14/11/2024
Σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως, καταδικάστηκε ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος, για το σκέλος που αφορά τις σωματικές κακοποιήσεις σε δομές της οργάνωσης. Το γεγονός ότι η ποινή είναι εξαγοράσιμη προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπιση οι οποίοι σημείωσαν πως ο ιερέας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσει την ποινή του. «Δεν έχει ακίνητο, δεν έχει καταθέσεις και έχει ένα μισθό» τόνισε ο δικηγόρος του πατέρα Αντώνιου, Θρασύβουλος Κονταξής, σχετικά με την απόφαση για μετατροπή της ποινής. «Είμαι ο πατήρ Αντώνιος. Είμαι αθώος και παραμένω αθώος. Συνεχίζω των αγώνα μου, ανεβαίνω το Γολγοθά μου, μέχρι τ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κιβωτός του Κόσμου: Ποινή φυλάκισης 51 μηνών και εξαγοράσιμη στον πατέρα Αντώνιο - "Συνεχίζω τον αγώνα μου"
"Είμαι αθώος και παραμένω αθώος" δηλώνει ο πατέρας Αντώνιος
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών στον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου
Σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως, καταδικάστηκε ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος, για το σκέλος που αφορά τις σωματικές κακοποιήσεις σε δομές της οργάνωσης. Το γεγονός ότι η ποινή είναι εξαγοράσιμη προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπιση οι οποίοι σημείωσαν πως ο ιερέας δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών στον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠατέρας Αντώνιος: Ποινή φυλάκισης 51 μηνών στον δημιουργό της «Κιβωτού του Κόσμου»
Συνολική ποινή φυλάκισης 51 μηνών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα, επιβλήθηκε στον δημιουργό της «Κιβωτού
To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: Ποινή φυλάκισης 51 μηνών στον δημιουργό της «Κιβωτού του Κόσμου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr