Επίδομα θέρμανσης 2024: 23 χρήσιμες ερωταπαντήσεις από την ΑΑΔΕ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

14:09 - 14/11/2024

Το επίδοµα θέρµανσης ύψους 270 εκατ. ευρώ, θα δοθεί σε περισσότερα από 1,3 εκατ. νοικοκυριά, µε την προθεσµία υποβολής των αιτήσεων να λήγει στις 6 Δεκεμβρίου

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα προκήρυξη για 88 μόνιμες προσλήψεις στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εισαγωγή: Μια Νέα Ευκαιρία Εργασίας στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. Η Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) προχωρά σε μια νέα προκήρυξη για την πλήρωση 88 μόνιμων θέσεων εργασίας με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Αυτή η κίνηση έρχεται σε μια εποχή όπου η ανάγκη για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού στις αστικές συγκοινωνίες της χώρας είναι [...] Το άρθρο Νέα προκήρυξη για 88 μόνιμες προσλήψεις στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Αγρίνιο: "Σε δύο μήνες θα αρραβωνιαζόμασταν - Είχε απειλήσει κι εμένα", λέει ο σύντροφος της Δώρας

Aμαλιάδα: Βίος και πολιτεία η Ειρήνη Μουρτζούκου - Αποκαλύψεις για εμπλοκή της σε τηλεφωνικές απάτες, "μου έκλεψε 4.000 ευρώ με αφορμή την ερωτική μας συνεύρεση"

Πάτρα: Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο - "Εδώ και 2,5 χρόνια κλωτσάνε τον 10χρονο γιο μου" - Τον απειλούν γιατί αποκάλυψε πως του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι

Επίδομα Θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποιοι εξαιρούνται από την επιδότηση - Τα κριτήρια και τα ποσά

Μάκης Δελαπόρτας: Μιλάει για τις άγνωστες πτυχές της Βλαχοπούλου, της Βουγιουκλάκη και της Καραγιάννη

"Σφαγή" Μπογδάνου - Λατινοπούλου: "Έκανε κόμμα με πλαστές υπογραφές" - "Είναι σαφές πως το 8% έχει πονέσει πολύ και πολλούς" (Βίντεο)