Κεραμέως: Ψηφιακός μετασχηματισμός και αναβάθμιση δεξιοτήτων στις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας

12:54 - 14/11/2024

«Οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, αλλάζουν πολλές πτυχές που αφορούν στην αγορά εργασίας», ανέφερε η υπουργός 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κεραμέως: Ψηφιακός μετασχηματισμός και αναβάθμιση δεξιοτήτων στις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας - "Αλλάζουν τα επαγγέλματα"

Τη στρατηγική του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών του και τη βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού ανέπτυξε η αρμόδια υπουργός, Νίκη Κεραμέως

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κεραμέως: Ψηφιακός μετασχηματισμός και αναβάθμιση δεξιοτήτων στις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας

Τη στρατηγική του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών του και τη βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού ανέπτυξε η αρμόδια υπουργός, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της 8ης Οικονομικής Διάσκεψης της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024, με θέμα «Επαναβιομηχανοποίηση & Δεξιότητες: Χτίζοντας μία ανταγωνιστική & ανθεκτική οικονομία». «Οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, αλλάζουν πολλές πτυχές που αφορούν στην αγορά εργασίας. Αλλάζουν δεξιότητες που χρειάζονται οι εργαζόμενοι. Αλλάζουν τα επαγγέλματα. Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας των επιχειρήσεων, όπως και οι εργασια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χαρδαλιάς: Προτείνει τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου Πρόληψης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης 

Η Ρωσία ζητά μετανάστες λόγω τεταμένης δημογραφικής κατάστασης

Αντζελίνα Τζολί: Μιλάει για τη μητρότητα - Τα παιδιά μου είναι η ευτυχία μου, είπε χαρακτηριστικά

Survivor: Ένταση στην κίτρινη ομάδα - Εκτίθεσαι φουλ να ξέρεις, είπε η Μαρία στον Νίνο

Απόστολος Γκλέτσος: «Τις ανεμογεννήτριες τις ξέρω καλά, με πίεσε ο χρόνος» - Έκλεισε το τηλέφωνο on air

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το Bitcoin, «επελαύνει» προς τα $100.000