Γιώργος Λιάγκας για Πατέρα Αντώνιο: «Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα, αισθάνομαι προσωπικά ηττημένος»

10:50 - 14/11/2024

Με την είδηση της απόφασης του δικαστηρίου, που έκρινε ένοχο τον Πατέρα Αντώνιο για την υπόθεση των κακοποιητικών συμπεριφορών στις […] The post Γιώργος Λιάγκας για Πατέρα Αντώνιο: «Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα, αισθάνομαι προσωπικά ηττημένος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα – Είναι μέρα προσωπικής μου ήττας

Ψυχολογικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας για την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον πατέρα Αντώνιο για την υπόθεση των κακοποιητικών συμπεριφορών στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, σήμερα Πέμπτη (14.11.24). «Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, σας λέω αλήθεια, δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την απόφαση του δικαστηρίου για τον ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα – Είναι μέρα προσωπικής μου ήττας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: «Αισθάνομαι προσωπικά ηττημένος» (vid)

Ο λόγος που έκλεισε το ζαχαροπλαστείο Τερκενλής στην οδό Μητροπόλεως.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πατέρας Αντώνιος- Γιώργος Λιάγκας: «Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα, αισθάνομαι προσωπικά ηττημένος»

«Είναι και μέρα προσωπικής μου ήττας, τον είχα πιστέψει πολύ. Πατέρα Αντώνιε, πολύ στεναχωρήθηκα!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος ΛιάγκαςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: «Έχω συμβάλει στο έργο του κι αυτή τη στιγμή θλίβομαι διπλά και τριπλά»

Ένοχος κρίθηκε ο πατήρ-Αντώνιος για πέντε πράξεις που αφορούν σε σωματικές κακοποίησεις ανηλίκων τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, όπως αποφάσισε σήμερα έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Η απόφαση περί της ενοχής του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ΜΚΟ ήταν ομόφωνη και με αυτή καταδικάστηκαν ακόμη και τέσσερις εκ των οκτώ κατηγορουμένων […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε