Ανθή Βούλγαρη για την εγκυμοσύνη της: «Βάζω στην κοιλιά μου να ακούει Ρούβα, ξέρεις τι κλωτσιές πέφτουν;»

10:00 - 14/11/2024

Στην εγκυμοσύνη της αλλά και στον Σάκη Ρουβά αναφέρθηκε η Ανθή Βούλγαρη στην έναρξη της σημερινής To άρθρο Ανθή Βούλγαρη για την εγκυμοσύνη της: «Βάζω στην κοιλιά μου να ακούει Ρούβα, ξέρεις τι κλωτσιές πέφτουν;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανθή Βούλγαρη: «Βάζω στην κοιλιά μου να ακούει Ρούβα και κλαρίνα, ξέρεις τι κλωτσιές πέφτουν;»

Η Ανθή Βούλγαρη είναι άκρως χαρούμενη με την εγκυμοσύνη της καθώς σε λίγους μήνες για γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΜEGA πρότεινε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να πάνε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη σημείωσε: «Θα πάμε στο μαγαζί. Και θα σου πω και κάτι. Αν δεν με σηκώσει ο Σάκης στην πίστα, και στην κατάστασή μου τώρα, θα ανέβω μόνη μου. Θέλω να σας πω κάτι. Βάζω κλασική μουσική στην κοιλιά μου να ακούει, δεν ανταποκρίνεται. Βάζω κλαρίνα, βάζω τον Σάκη, ξέρεις τι κλωτσιές πέφτουν; Με τον Μότσαρτ δεν τα πάει καλά!».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανθή Βούλγαρη: «Βάζω στο μωρό να ακούει Σάκη Ρούβα, ξέρεις τι κλωτσιές πέφτουν;»

Η Ανθή Βούλγαρη, το πρωί της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega». Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία ανακοίνωσε χθες το χαρμόσυνο γεγονός, αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και μάλιστα, πρότεινε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να πάνε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής. «Θα πάμε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ανθή Βούλγαρη: «Βάζω στην κοιλιά μου να ακούει Ρούβα, ξέρεις τι κλωτσιές πέφτουν;»

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε να πάνε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Μάλιστα, ανέφερε ότι […] The post Ανθή Βούλγαρη: «Βάζω στην κοιλιά μου να ακούει Ρούβα, ξέρεις τι κλωτσιές πέφτουν;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Δανάη Μιχαλάκη: Απαθανατίζει την ενός έτους κόρη της να χορεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια – Βίντεο

Απόστολος Λύτρας: Η selfie με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε βραδινή έξοδο

Βασιλική Τρουφάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Ολλανδία με τον 6 μηνών γιο της

Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο του, Δήμο – Φωτογραφίες

Velvet Crush: Πώς θα εντάξεις το βελούδο στο χειμερινό ντεκόρ του σπιτιού σου

Φαίη Σκορδά: Σοκαρισμένη με την υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής – «Έχουμε αρρωστήσει όλοι, ποτέ δεν φταίνε τα παιδιά»