Άδωνις Γεωργιάδης για Αντώνη Κανάκη: Αν μου αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου θα τα πούμε στα δικαστήρια
09:45 - 14/11/2024
Δεν άφησε αναπάντητη ο Άδωνις Γεωργιάδης την σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον Αντώνη Κανάκη μέσα από την σατιρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι ο ίδιος είναι ανεκτικός στην κριτική και στο χιούμορ, όχι όμως όταν σχετίζονται με ζητήματα ηθικής, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει να υπάρξει τέτοια ”πλάκα” με ... Περισσότερα
To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης για Αντώνη Κανάκη: Αν μου αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου θα τα πούμε στα δικαστήρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άδωνις Γεωργιάδης σε Αντώνη Κανάκη: Αν αμφισβητήσεις ξανά την ηθική μου, θα τα πούμε στα δικαστήρια
Αφορμή αποτέλεσαν τα υπονοούμενα που άφησαν οι Ράδιο Αρβύλα σχετικά με το τεστ για τον καρκίνο του παχέος εντέρου
Διαβάστε το στο ProtoThema.gr"Πυρά" Γεωργιάδη κατά Κανάκη: "Αν αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου θα τελειώσει η πλάκα και θα τα πούμε στα δικαστήρια"
Δεν άφησε αναπάντητη ο Άδωνις Γεωργιάδης την σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον Αντώνη Κανάκη μέσα από την σατιρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΞέσπασε κατά Κανάκη ο Άδωνις: «Θα τελειώσει η πλάκα και θα τα πούμε στα δικαστήρια» (vid)
Μήνυμα στον Αντώνη Κανάκη για την σκληρή κριτική που ασκεί, έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Διαβάστε το στο Gazzetta«Πυρά» Γεωργιάδη κατά Κανάκη: «Εάν αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου, θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την σκληρή κριτική που δέχθηκε από τον Αντώνη ΚανάκηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓεωργιάδης σε Κανάκη: Αν αμφισβητήσεις ξανά την ηθική μου θα τα πούμε στα δικαστήρια
«Εγω δεν είμαι σαν εσάς, όταν έπιασαν το συνεργάτη σας λέγατε δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ είμαι άνθρωπος που όταν έχω ευθύνη για κάτι την αναλαμβάνω» είπε ο υπουργός Υγείας.
Διαβάστε το στο tovimaΜήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αντώνη Κανάκη: Άκου, αν αμφισβητήσεις ξανά την ηθική μου, θα τα πούμε στα δικαστήρια – «Οι Αρβύλα έγιναν Χίος»
Στα «βαριά» υπονοούμενα που άφησε ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» για «μίζα» σχετικά με την προμήθεια των τεστ για τον καρκίνο του παχέος εντέρου απάντησε μέσω του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Εάν αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου υπόσταση, επειδή έχω ήδη δεινοπαθήσει με τη Novartis, θα τελειώσει η πλάκα και θα τα πούμε στα δικαστήρια», τόνισε, απευθυνόμενος προς τον Αντώνη Κανάκη. «Εγώ τους Ράδιο Αρβύλα τους βλέπω με συμπάθεια δεν έχω θέμα, άφησαν όμως πολύ βαριά υπονοούμενα ρεμούλας και διαφθοράς ως προς τα τεστ. Θέλω να πω στον κ.Κανάκη ότι μπορεί να κάνει στην εκπομπή του ό,τι θέλει μαζί μου να με παίζει δύο ώρες συνεχόμενα. Εάν, όμως, αμφισβητήσει ξανά την ηθική
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆδωνις Γεωργιάδης: «Αν ο Κανάκης αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου υπόσταση θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 14/11 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Υπουργός Υγείας θέλησε να δώσει την απάντησή του στη σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον Αντώνη Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα». Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε στον ΑΝΤ1, ότι ο ίδιος είναι ανεκτικός στην κριτική και στο χιούμορ, όχι όμως όταν σχετίζονται με ζητήματα […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Πυρά» Γεωργιάδη για Αντώνη Κανάκη: «Αν αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι ο ίδιος είναι ανεκτικός στην κριτική και στο χιούμορ, όχι όμως όταν σχετίζονται με ζητήματα ηθικής, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει να υπάρξει τέτοια «πλάκα» με το πρόσωπό του. «Εγώ τους Ράδιο Αρβύλα τους βλέπω με συμπάθεια δεν έχω θέμα, άφησαν όμως πολύ βαριά υπονοούμενα ρεμούλας και διαφθοράς […]
The post «Πυρά» Γεωργιάδη για Αντώνη Κανάκη: «Αν αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου θα τα πούμε στα δικαστήρια» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΆδωνις Γεωργιάδης κατά Αντώνη Κανάκη: «Αν αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου, θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Δεν άφησε αναπάντητη ο Άδωνις Γεωργιάδης την σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον Αντώνη Κανάκη μέσα από την σατιρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Ο Άδωνις […]
The post Άδωνις Γεωργιάδης κατά Αντώνη Κανάκη: «Αν αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου, θα τα πούμε στα δικαστήρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆδωνις Γεωργιάδης για Αντώνη Κανάκη: «Αν μου αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου, θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη 14/11. Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός
To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης για Αντώνη Κανάκη: «Αν μου αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου, θα τα πούμε στα δικαστήρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr