Θεοδώρα Τζάκρη: Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρω και άλλους μαζί μου

09:36 - 14/11/2024

Θέμα χρόνου χαρακτήρισε η Θεοδώρα Τζάκρη την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ένταξή της στον νέο πολιτικό φορέα που ιδρύει ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως θα την ακολουθήσουν και άλλα στελέχη. «Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να παραμείνω σε αυτή την παράνοια. Δεν μένω σε ένα κόμμα που φέρεται στα μέλη ... Περισσότερα To άρθρο Θεοδώρα Τζάκρη: Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρω και άλλους μαζί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η κίνηση θα είναι συντονισμένη, δήλωσε η βουλευτής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θεοδώρα Τζάκρη: «Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρω και άλλους μαζί μου»

Λάβρος η Θεοδώρα Τζάκρη με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ...Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη για τη δημιουργία νέου κόμματος αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». «Δεν το είχε έτοιμο το κόμμα, παρά το ότι λέγονταν άλλα. Και δεν θα μας φερόντουσαν με τον τρόπο που μας φέρθηκαν στο Συνέδριο. Είναι απαξιωτικά, ταπεινωτικά και προσβλητικά αυτά που συνέβησαν στο Συνέδριο, πρώτα απ’ όλα από τα ίδια μας τα μέλη, όσους δηλ. κατάφεραν να μπουν μέσα, που τους έχουν διαγράψει από το κόμμα και στη θέση τους έχουν μπει σύζυγοι βουλευτών, κόρες κτλ. Δεν το περίμενα αυτό. Διαψεύστηκα, γιατί πίστευα ότι θα μας άφηναν να κατέβουμε υποψήφιοι τελικά καθώς

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θ Τζάκρη: Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρω κι άλλους μαζί μου – Θα είναι συντονισμένη η έξοδος

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε εκ νέου η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη, δηλώνοντας μάλιστα πως «θα πάρει κι άλλους μαζί της». «Δεν μπορώ να μείνω σε ένα… Θ Τζάκρη: Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρω κι άλλους μαζί μου – Θα είναι συντονισμένη η έξοδος - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη για τη δημιουργία νέου κόμματος αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». «Δεν το είχε έτοιμο το κόμμα, παρά το ότι λέγονταν άλλα. Και δεν θα μας φερόντουσαν με τον τρόπο που μας φέρθηκαν στο Συνέδριο. […] The post Θεοδώρα Τζάκρη: Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρω και άλλους μαζί μου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Χουλιάν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ζευγάρι με την πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα

Ντόναλντ Τραμπ και Έλον Μασκ τραγουδούν «God Bless America» με τον ιδρυτή της Tesla να μην γνωρίζει τα λόγια

Βουλευτές Μαορί διέκοψαν με τον τελετουργικό χορό Χάκα, την ψήφιση νομοσχεδίου στη Νέα Ζηλανδία

Σπείρα «έσπρωχνε» ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής – Ο αρχηγός, ο διακινητής και η αποθηκάριος

Καιρός αύριο: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Βίντεο ντοκουμέντο από το καρτέρι θανάτου του 30χρονου στην Δώρα στο κέντρο του Αγρινίου – Τα απειλητικά sms