Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος»

09:16 - 14/11/2024

Για τις πλαστικές επεμβάσεις του Τρύφωνα Σαμαρά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περικλής Κονδυλάτος: Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος

Νομίζω καμιά φορά ότι μιλάω σε αυτό που κάποτε ήταν πίσω, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και σχολίασε τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς Ο σχεδιαστής κοσμημάτων δήλωσε: «Παιδιά, ο Τρύφωνας έχει κάνει πολλές πλαστικές, δηλαδή ειλικρινά νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει. Πού θα φτάσει το φρύδι; Αυτός ο άνθρωπος έχει φέρει τα πίσω μπρος. Νομίζω καμιά φορά ότι μιλάω σε αυτό που κάποτε ήταν πίσω». Αφορμή στάθηκε μια πρόσφατη κοινή συνέντευξη του Περικλή Κονδυλάτου και του Τρύφωνα Σαμαρά, οι οποίοι είπαν τη γνώμη τους για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Περικλής Κονδυλάτος για Τρύφωνα Σαμαρά: «Έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος»

Στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day» μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις του Τρύφωνα Σαμαρά. Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πολλές πλαστικές, δηλαδή ειλικρινά νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει. Πού θα πάει το φρύδι; Αυτός ο άνθρωπος έχει φέρει τα πίσω μπρος. Νομίζω καμιά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»