Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος»

09:16 - 14/11/2024

Για τις πλαστικές επεμβάσεις του Τρύφωνα Σαμαρά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περικλής Κονδυλάτος: Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος

Νομίζω καμιά φορά ότι μιλάω σε αυτό που κάποτε ήταν πίσω, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και σχολίασε τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς Ο σχεδιαστής κοσμημάτων δήλωσε: «Παιδιά, ο Τρύφωνας έχει κάνει πολλές πλαστικές, δηλαδή ειλικρινά νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει. Πού θα φτάσει το φρύδι; Αυτός ο άνθρωπος έχει φέρει τα πίσω μπρος. Νομίζω καμιά φορά ότι μιλάω σε αυτό που κάποτε ήταν πίσω». Αφορμή στάθηκε μια πρόσφατη κοινή συνέντευξη του Περικλή Κονδυλάτου και του Τρύφωνα Σαμαρά, οι οποίοι είπαν τη γνώμη τους για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Περικλής Κονδυλάτος για Τρύφωνα Σαμαρά: «Έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει φέρει τα πίσω – μπρος»

Στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day» μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις του Τρύφωνα Σαμαρά. Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει κάνει πολλές πλαστικές, δηλαδή ειλικρινά νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει. Πού θα πάει το φρύδι; Αυτός ο άνθρωπος έχει φέρει τα πίσω μπρος. Νομίζω καμιά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Εγώ που είμαι εργαζόμενη μητέρα, δεν με χρειάζονται τα παιδιά μου;»

Ντορέττα Παπαδημητρίου για εκπομπές: «Το να συζητάς κάθε μέρα για τόσο δύσκολα θέματα είναι και για σένα πολύ επιβαρυντικό και ψυχοφθόρο»

Αντελίνα Βαρθακούρη για Χρηστίδου: «Για όσους έχουν σύγχυση για το πού ξεκινάει η πολιτική ορθότητα, τους προτείνω να σκέφτονται λίγο παραπάνω»

Ναταλία Γερμανού: Πως υποδέχτηκε τον Δημήτρη Πανόπουλο στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν η μόνη που δεχόμουν την ερώτηση “τι θα κάνεις με το παιδί σου;” – Ο μπαμπάς δεν θα το αφήσει πίσω;»

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας