Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής»

00:14 - 14/11/2024

Μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Ο γνωστός ηθοποιός, που […] The post Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής

Αν τον είχα καταλάβει, ενδεχομένως και να τον είχα συγχωρήσει, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: "Δεν μπόρεσα ποτέ να συγχωρήσω τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή"

Στη σχέση του με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, λέγοντας ότι «είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει» - Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Έναν άνθρωπο μόνο δεν έχω συγχωρήσει, αυτός ο άνθρωπος είναι ο παππούς μου ο Αλέξης Μινωτής

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24 μίλησε για τις σχέσεις που είχε με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή.  «Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κάποιον που μου έχει κάνει κακό. Έναν άνθρωπο μόνο δεν έχω συγχωρήσει. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής. Έχω μιλήσει για αυτό», είπε ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Έναν άνθρωπο μόνο δεν έχω συγχωρήσει, αυτός ο άνθρωπος είναι ο παππούς μου ο Αλέξης Μινωτής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο Αλέξης Μινωτής»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλά για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον διάσημο παππού του.

Διαβάστε το στο in.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Έναν άνθρωπο μόνο δεν έχω συγχωρήσει, τον παππού μου Αλέξη Μινωτή»

«Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπόρεσα ποτέ να τον συγχωρήσω, γιατί δεν κατάλαβα ποτέ γιατί φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε» δήλωσε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Α. Αντωνόπουλος: «Έναν άνθρωπο μόνο δεν έχω συγχωρήσει ποτέ, αυτός είναι ο παππούς μου ο Αλέξης Μινωτής»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συνδυάζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ανάμεσα στην παράσταση «Για Μια Ζωή» των Ρέππα-Παπαθανασίου και στη σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαγράφκα» από τους ίδιους δημιουργούς, μίλησε για τη σχέση του με τον παππού του, τον επίσης ηθοποιό Αλέξη Μινωτή. «Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κάποιον που μου έχει κάνει κακό. Έναν άνθρωπο μόνο δεν έχω συγχωρήσει. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής. Έχω μιλήσει για αυτό», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός. «Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπόρεσα ποτέ να τον συγχωρήσω, γιατί δεν κατάλαβα ποτέ γιατί φτάσαμε στο σημείο που φ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action 24. Ο γνωστός To άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε