Χριστίνα Μπόμπα: Το προσβλητικό σχόλιο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη – «Καλά έχω πάθει»
21:00 - 13/11/2024
Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το απόγευμα της Τετάρτης μια εμπορική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο
To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Το προσβλητικό σχόλιο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη – «Καλά έχω πάθει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Μπόμπα: Το αρνητικό σχόλιο σε φωτογραφία της και η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη - Καλά να πάθω, έγραψε
Tο ότι σε αφήνει ο άντρας έτσι, τι να πω καλά να πάθει, της έγραψε μια ακόλουθός της σε φωτογραφία της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΧριστίνα Μπόμπα: Το προσβλητικό σχόλιο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη - "Καλά έχω πάθει"
Η γνωστή Influencer Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε δεκάδες σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧριστίνα Μπόμπα: Το προσβλητικό σχόλιο σε βίντεό της και η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη
Ο λόγος που έκλεισε το ζαχαροπλαστείο Τερκενλής στην οδό Μητροπόλεως.
Διαβάστε το στο GazzettaΧριστίνα Μπόμπα: Η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη σε προσβλητικό σχόλιο που δέχθηκε η σύζυγός του
Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μία νέα δημοσίευση το απόγευμα της Τετάρτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δοκίμαζε καλσόν γνωστής εταιρείας. Η γνωστή Influencer δέχτηκε δεκάδες σχόλια, ωστόσο υπήρξε και μία follower που ήταν ήταν προσβλητική, γράφοντας κάτω από την ανάρτηση: «Tο ότι σε αφήνει ο άντρας έτσι, τι να πω καλά να πάθει». […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr