Χριστίνα Μπόμπα: Το προσβλητικό σχόλιο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη – «Καλά έχω πάθει»

21:00 - 13/11/2024

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το απόγευμα της Τετάρτης μια εμπορική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Το προσβλητικό σχόλιο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη – «Καλά έχω πάθει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα: Το αρνητικό σχόλιο σε φωτογραφία της και η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη - Καλά να πάθω, έγραψε

Tο ότι σε αφήνει ο άντρας έτσι, τι να πω καλά να πάθει, της έγραψε μια ακόλουθός της σε φωτογραφία της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Το προσβλητικό σχόλιο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη - "Καλά έχω πάθει"

Η γνωστή Influencer Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε δεκάδες σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χριστίνα Μπόμπα: Το προσβλητικό σχόλιο σε βίντεό της και η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη

Ο λόγος που έκλεισε το ζαχαροπλαστείο Τερκενλής στην οδό Μητροπόλεως.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη σε προσβλητικό σχόλιο που δέχθηκε η σύζυγός του

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μία νέα δημοσίευση το απόγευμα της Τετάρτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δοκίμαζε καλσόν γνωστής εταιρείας. Η γνωστή Influencer δέχτηκε δεκάδες σχόλια, ωστόσο υπήρξε και μία follower που ήταν ήταν προσβλητική, γράφοντας κάτω από την ανάρτηση: «Tο ότι σε αφήνει ο άντρας έτσι, τι να πω καλά να πάθει». […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

«Μαμά μου»: Πλήθος κόσμου στην επίσημη πρεμιέρα της Σοφίας Βογιατζάκη και της Νίκης Λάμη – Φωτογραφίες TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα στην Ανθή Βούλγαρη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Αντώνης Δημητρίου: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών – Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην μέλος των «Ενδελέχεια»

Μαγικά Χριστούγεννα στα πολυκαταστήματα notos!

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στην πεθερά της – «Με αγαπάει, είναι εξαιρετική γυναίκα»

Kendall Jenner: Επανήλθε στο φυσικό καστανό χρώμα στα μαλλιά, υιοθέτησε ένα τέλειο κοντό bob και είναι πιο cool από ποτέ