«Είμαι πολύ χάλια, δεν έχω σταματήσει να κλαίω» – Απαρηγόρητη η νηπιαγωγός που έδωσε λάθος παιδί στον παππού
20:57 - 13/11/2024
Τη δική της εκδοχή για το τραγικό λάθος σε παιδικό σταθμό του Χολαργού έδωσε η νηπιαγωγός. Η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι αναγνώρισε τον παππού, αλλά μπέρδεψε τα παιδιά. Μάλιστα υποστήριξε πως το λάθος αυτό την έχει επηρεάσει πάρα πολύ και πως δεν έχει σταματήσει να κλαίει, όπως δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Star. «Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη και στεναχωρημένη για αυτό που έχει συμβεί, είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολλά χρόνια στο κομμάτι αυτό και στον συγκεκριμένο σταθμό. Είμαι πάρα πολύ χάλια αυτές τις ημέρες δεν έχω σταματήσει να κλαίω», είπε αρχικά. «Αναγνωρίζω τον παππού που έρχεται και παραλαμβάνει το εγγόνι του από τον σταθμό, μπερδεύτηκα οπτικά νομίζοντας ότι είναι ο παπ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν έχω σταματήσει να κλαίω» περιγράφει η νηπιαγωγός στον Χολαργό που έδωσε λάθος παιδί σε παππού
«Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη και στενοχωρημένη για αυτό που έχει συμβεί, είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πολλά χρόνια στο κομμάτι αυτό και στον συγκεκριμένο σταθμό. Είμαι πάρα πολύ χάλια αυτές τις μέρες, δεν έχω σταματήσει να κλαίω» λέει η νηπιαγωγός, που έδωσε λάθος παιδί σε παππού, σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Χολαργό. «Αναγνωρίζω εγώ τον παππού ... Περισσότερα
To άρθρο «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω» περιγράφει η νηπιαγωγός στον Χολαργό που έδωσε λάθος παιδί σε παππού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit«Δεν έχω σταματήσει να κλαίω» – Τι λέει η νηπιαγωγός που έδωσε λάθος παιδί
Ώρες αγωνίας έζησε η οικογένεια ενός παιδιού 19 μηνών, όταν ο παππούς του πήγε να το πάρει από βρεφονηπιακό σταθμό στο Χολαργό και γύρισε σπίτι με το λάθος παιδί. Υπενθυμίζουμε ότι για το περιστατικό διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Ο ηλικιωμένος, που φέρεται να μην φόραγε τα γυαλιά του, όχι μόνο δεν αναγνώρισε το λάθος παιδί, […]
Διαβάστε το στο tovima