Στέφανος Κασσελάκης: Όσοι βουλευτές μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιούν ένα πραξικόπημα – Live η τηλεοπτική συνέντευξή του

19:36 - 13/11/2024

Λιγότερο από μία εβδομάδα από τις σαρωτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τα δραματικά γεγονότα στο έκτακτο συνέδριο που κορυφώθηκαν με την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα, ο ίδιος μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του. Ξεκινώντας την τηλεοπτική συνέντευξή του στον Alpha, το βράδυ της Τετάρτης (13/11/24) ο Στέφανος Κασσελάκης είπε για το καινούριο ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Όσοι βουλευτές μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιούν ένα πραξικόπημα – Live η τηλεοπτική συνέντευξή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασσελάκης: Οι βουλευτές που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιούν το πραξικόπημα

Στον προοδευτικό χώρο θα ανήκει το νέο κόμμα - Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τη Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κασσελάκης: Όσοι βουλευτές μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιούν ένα πραξικόπημα – Θα απαντήσω νομικά στον Πολάκη

Ο κ. Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»

«Σπαρτιάτες»: Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για εξαπάτηση των εκλογών – Άρρωστος ο Στίγκας