Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Ό,τι έχω πει, ισχύει και ό,τι έχω κάνει δεν θα το άλλαζα

19:18 - 13/11/2024

Κοιμάμαι πολύ καλά τις νύχτες, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ό,τι έχω πει, ισχύει και ό,τι έχω κάνει δεν θα το άλλαζα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό ΣουΣου», ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος τόνισε πως είναι αθώος. «Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Ό,τι έχω πει, ισχύει και ό,τι έχω κάνει δεν θα το άλλαζα. Κοιμάμαι πάρα πολύ καλά τις νύχτες. Ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται. Τώρα το να σχολιάσω τις δηλώσεις άλλων ανθρώπων δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ ξανά», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός. Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πρωτόδικα καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών με αναστολή για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του και καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ό,τι έχω πει, ισχύει και ό,τι έχω κάνει δεν θα το άλλαζα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή, ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ό,τι έχω πει, ισχύει και ό,τι έχω κάνει δεν θα το άλλαζα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ισραήλ: Χτύπησε το διεθνές αεροδρόμιο στη Σαναά και άλλους στόχους στην Υεμένη

Αθωώθηκε η Ελληνίδα πού ήταν εγκλωβισμένη στην Τουρκία για μήνες - Είχε κατηγορηθεί για κλοπή

Εβελίνα Νικόλιζα: Η απάντησή της σε σχόλιο στο TikTok που την έλεγε «γεροντοκόρη»

Ρωσία: Άνοιξαν ξανά τα αεροδρόμια της Μόσχας που είχαν κλείσει προσωρινά

Lemon curd με μαρέγκα

Δούκισσα Νομικού: Κάνει οικογενειακές διακοπές σε εξωτικό προορισμό - Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στην παραλία