Θεσσαλονίκη: Θύμα stalker γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός – «Η συμπεριφορά της μου προκαλεί έντονο φόβο»

18:51 - 13/11/2024

Ένα αόρατο μάτι πάνω της, μια σκιά στο κατόπι της, μια παρουσία αισθητή ακόμα και στη To άρθρο Θεσσαλονίκη: Θύμα stalker γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός – «Η συμπεριφορά της μου προκαλεί έντονο φόβο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Θύμα στόκερ γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός – "Η συμπεριφορά της μου προκαλεί έντονο φόβο"

Ένας ζωντανός εφιάλτης για γνωστή ραδιοφωνικό παραγωγό της Θεσσαλονίκης από την από την στόκερ που της έκανε τη ζωή κόλαση

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Μπεκατώρου για The Chase: «Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να μην μου ταιριάζει και ότι θα το καταστρέψω ως πρότζεκτ»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος για το πρόβλημα υγείας του: «Είμαι από γιατρό σε γιατρό – Ελπίζω να μάθω τι είναι και να το αντιμετωπίσω»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Θα έκανα ένα ακόμη παιδί, αν μπορούσα να το διαβεβαιώσω ότι θα ήταν κορίτσι»

Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα αναφορά στον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Έχουμε δύο παιδιά, δε θα μιλούσαμε;»

Ανθή Βούλγαρη: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για το φύλο του μωρού – «Κάτι είδε στον υπέρηχο ο γιατρός κι έκανε την οικογένεια να χαρεί»

Κέλλυ Κελεκίδου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Τι συνέβη