Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στην πεθερά της – Με αγαπάει, είναι εξαιρετική γυναίκα»

13:59 - 13/11/2024

Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής της, συναντώντας τον Πέτρο Συρίγο για μία συνταγή To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στην πεθερά της – Με αγαπάει, είναι εξαιρετική γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην πεθερά της: «Με αγαπάει, είναι εξαιρετική γυναίκα, γιατρός παρακαλώ»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη μητέρα του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, αποκαλώντας την «πεθερά» της.  Η παρουσιάστρια του Allpha μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει με τον Πέτρο Συρίγο μια χωριάτικη πρασόπιτα. «Θα φάω τη γωνία, να με αγαπά η πεθερά μου, που με αγαπάει γιατί είναι εξαιρετική γυναίκα, η κυρία Ξένια. Και γιατρός παρακαλώ, εξαιρετική γυναικολόγος», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τη μητέρα του αγαπημένου της. «Να σε χαίρεται και να τη χαίρεσαι. Είναι πολλή τυχερή που σε βρήκε», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την παρουσιάστρια να απαντά: «Και γω».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»