Χάρης Ρώμας: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν με πείθει, ξέρω πολύ καλά πότε κάποιος παίζει θέατρο»
12:09 - 13/11/2024
Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο δεν είχε καλά λόγια να πει. Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «Buongiorno» του Mega για το μιούζικαλ Μatilda και για τον ΣΥΡΙΖΑ.«Matilda στο Παλλάς με πολύ φωτεινά χρώματα και πολύ σκοτεινά χρώματα. Είναι ένα μιούζικαλ που δείχνει το σκοτάδι της ... Περισσότερα
To άρθρο Χάρης Ρώμας: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν με πείθει, ξέρω πολύ καλά πότε κάποιος παίζει θέατρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας κατά Κασσελάκη: "Δεν με πείθει - Είμαι ηθοποιός και ξέρω πολύ καλά πότε κάποιος παίζει θέατρο"
«Χάνεται και κάθε αίσθηση ηθικής βλέποντας εικόνες όπως αυτές που αντιμετωπίζει ο κόσμος, εκεί χάνει την εμπιστοσύνη του στην πολιτική», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧάρης Ρώμας για Στέφανο Κασσελάκη: «Είμαι ηθοποιός και ξέρω πολύ καλά πότε κάποιος παίζει θέατρο»
Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο μιούζικαλ Matilda, ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο […]
The post Χάρης Ρώμας για Στέφανο Κασσελάκη: «Είμαι ηθοποιός και ξέρω πολύ καλά πότε κάποιος παίζει θέατρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr