Δανάη Μπάρκα: «Νιώθω ανασφάλεια να βγω έξω με το αγόρι μου, όλο και κάποιο κινητό θα σηκωθεί απέναντί μου»

09:42 - 13/11/2024

Η Δανάη Μπάρκα φιλοξενήθηκε στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη για την εκπομπή της, «Νέα γυναίκα μόνη, ΔΕΝ To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Νιώθω ανασφάλεια να βγω έξω με το αγόρι μου, όλο και κάποιο κινητό θα σηκωθεί απέναντί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Νιώθω ανασφάλεια να βγω έξω με το αγόρι μου, όλο και κάποιο κινητό θα σηκωθεί απέναντί μου

Eπίσης, απάντησε για το κατά πόσο γνωρίζει συντρόφους στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χρίστος Αντωνιάδης: Η ενόχληση on camera σε ερώτηση για τον γάμο του με την Αφροδίτη Τσώνου – «Δεν θα χωρίσουμε»

Μαρία Κορινθίου: Απαντά για τη δήλωση του Γιάννη Αϊβάζη ότι παραμένουν εραστές – «Έλα μωρέ τον κακομοίρη, άλλο ήθελε να πει»

Μελίνα Νικολαΐδη: Αναπολεί τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Δημήτρη Φιντιρίκο – Η αδημοσίευτη φωτογραφία

Μαρίνα Σάττι: Έβαψε τα μαλλιά της ροζ και μοιάζει και K – Pop idol

Η Παραλία: To TLIFE στα γυρίσματα της σειράς – Το πρώτο μονοπλάνο επεισόδιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Anne Hathaway: Με μία selfie αποκαλύπτει πως αντιμετωπίζει τις ατέλειες κάτω από τα μάτια – Είναι και επίσημα η πιο ακομπλεξάριστη star