Καιρός: Πού κινείται η κακοκαιρία τώρα - Πλημμύρες και διακοπές ρεύματος στην Ηλεία

09:36 - 13/11/2024

Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας από την Ηλεία - Έπεσαν 100 τόνοι νερού ανά στρέμμα στον Πύργο! - Νέα επιδείνωση του καιρού από  την Παρασκευή  - Η αναλυτική πρόγνωση σε χάρτες

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλεία: Σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας - Πλημμύρες, ποτάμια οι δρόμοι, διακοπές ρεύματος (Εικόνες)

Σημαντικά προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Ηλεία

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ηλεία: Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας – Πλημμύρες, διακοπές ρεύματος και προβλήματα

Λίγες μόλις ώρες έντονης βροχόπτωσης ήταν αρκετές το βράδυ της Τρίτης για να μετατραπούν οι κεντρικοί δρόμοι σε ποτάμιαΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καιρός: Πού αναμένονται καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Προβλήματα στην Ηλεία

Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, το οποίο είχε εκδοθεί τη Δευτέρα, προχώρησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.… Καιρός: Πού αναμένονται καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Προβλήματα στην Ηλεία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Αμαλιάδα: Εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Στις καλαμιές είχε κρύψει τα 2 κιλά χασίς

Πειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα

Φοβάται το τέλος του κόσμου αλλά δηλώνει αισιόδοξος: Ο Τζόσουα Οπενχάιμερ μιλάει για τo «The End» του, την ταινία λήξης στο 65ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Κώστας Μαρτάκης: Όταν ήμουν μοντέλο, δεν μου άρεσε που έμπαινα μέσα και μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου»

Χρόνιοι ασθενείς: Ποιες ακριβές θεραπείες θα παίρνουν από τα φαρμακεία της γειτονιάς