«Αυτό που έκανε είναι φριχτό», λέει η αδερφή του 30χρονου που σκότωσε τη Δώρα στο Αγρίνιο και ζητά συγγνώμη από την οικογένειά της

09:12 - 13/11/2024

Τη σχέση του 30χρονου με τη 43χρονη Δώρα από το Αγρίνιο περιέγραψε το πρωί της Τετάρτης 13/11 η αδερφή του δράστη. «Δεν ξέραμε ότι θα φτάσει σε τέτοιο σημείο» είπε και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της. «Ήταν μαζί 4 χρόνια, τα 3 ήταν καλά, μετά δεν ξέρω γιατί είχαν διαμάχες. Είχε μπει τρίτο πρόσωπο;» διερωτήθηκε η αδερφή του 30χρονου μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τόνισε: «Δεν ξέραμε ότι θα φτάσει σε τέτοιο σημείο, ξέραμε τον αδερφό μου τι άνθρωπος ήταν. Ήταν μαζί 4 χρόνια, τα 3 ήταν καλά, μετά δεν ξέρω γιατί είχαν διαμάχες. Είχε μπει τρίτο πρόσωπο;». «Ο αδερφός μου ήταν στη Σαντορίνη και δούλευε 8 μήνες και άφηνε τα λεφτά στην κοπέλα αυτή. Έλεγε ότι την αγ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός: Με σπασμένα φρένα για ένα ακόμη διπλό

Τρομακτικό βίντεο μέσα από κρουαζιερόπλοιο την ώρα που παίρνει απότομα κλίση λόγω κακοκαιρίας

Αντετοκούνμπο από άλλο πλανήτη οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με τους Πίστονς

Προειδοποίηση από την πρεσβεία της Γερμανίας στην Μπανγκόκ για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια

Έβαλαν φωτιά σε γραμμές του τρένου στον Ασπρόπυργο για να πάρουν τον χαλκό

Αυτή η κοινή συνήθεια στην τουαλέτα αυξάνει τον κίνδυνο για αιμορροΐδες