Ο Χάρης Ρώμας «καρφώνει» πασίγνωστο ηθοποιό: «Ήρθε στο Ηρώδειο και μου είπε ότι έχω γίνει βόδι»
09:06 - 13/11/2024
Τον Χάρη Ρώμα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή. Ο
To άρθρο Ο Χάρης Ρώμας «καρφώνει» πασίγνωστο ηθοποιό: «Ήρθε στο Ηρώδειο και μου είπε ότι έχω γίνει βόδι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας για πασίγνωστο ηθοποιό: "Ήρθε στο Ηρώδειο και μου είπε ότι έχω γίνει βόδι"
Ο Χάρης Ρώμας μεταξύ άλλων, σχολίασε τον γάμο του Γιώργου Πατούλη με τη Νάνσυ Κοιλού ενώ αποκάλυψε τον λόγο που έχασε 13 κιλά - Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧάρης Ρώμας: Όταν είχα 13 κιλά παραπάνω, δέχτηκα τρομερό bullying, συνάδελφος είπε ότι έγινα βόδι
“Πολλές φορές με σταματούσαν στον δρόμο κάτι τεράστιοι και μου έλεγαν: κύριε Ρώμα παχύνατε” δήλωσε ο Χάρης Ρώμας. Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή, μετά τη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση Matilda. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που δέχθηκε όταν είχε βάλει 13 κιλά. «Έχασα 13 ... Περισσότερα
To άρθρο Χάρης Ρώμας: Όταν είχα 13 κιλά παραπάνω, δέχτηκα τρομερό bullying, συνάδελφος είπε ότι έγινα βόδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧάρης Ρώμας: «Έχασα 13 κιλά, γνωστός ηθοποιός μου είπε, έχεις γίνει βόδι»
Ο Αντριάνο όσο έπαιζε ποδόσφαιρο είχε το προσωνύμιο «Αυτοκράτορας».
Διαβάστε το στο GazzettaΟ Χάρης Ρώμας «καρφώνει» γνωστό ηθοποιό: «Ήρθε στο Ηρώδειο και μου είπε ότι έχω γίνει βόδι»
Τον Χάρη Ρώμα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου αποκάλυψε τον λόγο που έχασε 13 κιλά. «Έχασα 13 κιλά, γιατί κάποια στιγμή είχα ξεφύγει και επειδή περνάει και η ηλικία, έκοψα και το τσιγάρο. Είχα ξεφύγει και δεν μου άρεσε για εμένα και για την εικόνα που είχα για τον εαυτό μου. Όταν για ένα διάστημα έζησα με αυτά τα 13 κιλά, έφαγα φοβερό μπούλινγκ. Πολλές φορές με είχαν σταματήσει στον δρόμο για να μου πουν “κύριε Ρώμα, παχύνατε”. Ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, μεγάλης ηλικίας κάποια στιγμή είχε έρθει στο καμαρίνι μου όταν έπαιζα στο Ηρώδειο και μου είπε μπροστά στην Άννα Φόνσου “ρε Ρώμα εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόδι”», σημείωσε ο Χάρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Χάρης Ρώμας έχασε 13 κιλά και αποκαλύπτει: «Γνωστός ηθοποιός μου είπε ότι έχω γίνει βόδι»
Ο Χάρης Ρώμας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για τον γάμο του Γιώργου Πατούλη με τη Νάνσυ Κοιλού ενώ αποκάλυψε τον λόγο που έχασε 13 κιλά. «Έχασα 13 κιλά γιατί κάποια στιγμή είχα ξεφύγει και επειδή περνάει και η ηλικία έκοψα και το τσιγάρο. Είχα ξεφύγει και δεν μου άρεσε για […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr