Πέτρος Λαγούτης: Χαίρομαι όταν στέλνουν μηνύματα άνθρωποι και λένε ότι τους έχω βοηθήσει να το ξεπεράσουν

08:45 - 13/11/2024

“Από μικρός θυμάμαι μου άρεσε να παίζω χαρτιά ή να βλέπω τους μεγάλους να παίζουν, μετά επισκεπτόμουν και καζίνο με φίλους” ανέφερε ο Πέτρος Λαγούτης. Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για τον εθισμό που είχε με τον τζόγο. «Όταν παίζεις τζόγο, ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Λαγούτης: Χαίρομαι όταν στέλνουν μηνύματα άνθρωποι και λένε ότι τους έχω βοηθήσει να το ξεπεράσουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Λαγούτης: "Χαίρομαι όταν στέλνουν μηνύματα άνθρωποι και λένε ότι τους έχω βοηθήσει να το ξεπεράσουν"

«Από μικρός θυμάμαι μου άρεσε να παίζω χαρτιά ή να βλέπω τους μεγάλους να παίζουν, μετά επισκεπτόμουν και καζίνο με φίλους», ανέφερε ο Πέτρος Λαγούτης - Δείτε το βίντεο με όσα είπε για τον τζόγο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Ο Μονομάχος ΙΙ», «Το διπλανό δωμάτιο» και άλλες πέντε ταινίες από σήμερα στα σινεμά

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο

Mercedes-Benz: Με την ηλεκτρική EQA 250+

Χάος στα δρομολόγια του Προαστιακού προς το αεροδρόμιο, χωρίς φανάρια κεντρικοί δρόμοι λόγω πτώσης τάσης στο δίκτυο

«Ο Μάρκο Ρούμπιο θα διασφαλίσει ότι ο Ερντογάν θα είναι υπόλογος για τη συμπεριφορά του» λέει ο Γκας Μπιλιράκης

Masdar: Σημαντική η Ελλάδα για το μακροπρόθεσμο στόχο μας – Η Τέρνα Ενεργειακή μας προσφέρει ταλέντο και τεχνογνωσία