Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω παραιτηθεί ποτέ από δουλειά»

08:41 - 13/11/2024

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στο πλαίσιο βραδινής εκδήλωσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ουδέποτε έχει παραιτηθεί από κάποια δουλειά. […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω παραιτηθεί ποτέ από δουλειά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά: «Ποτέ δεν έχω παραιτηθεί από δουλειά και δεν σχολιάζω τι γράφουν»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το απόγευμα της Δευτέρας 11/11. Ο γνωστός παρουσιαστής, To άρθρο Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά: «Ποτέ δεν έχω παραιτηθεί από δουλειά και δεν σχολιάζω τι γράφουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χάρης Ρώμας για γνωστό συνάδελφό του: «Μου είπε ότι εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόιδι»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω ότι η πεθερά αγαπά την Κατερίνα Καινούργιου και την εγκρίνει»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήρθε, μου χάιδεψε την κοιλίτσα και μού είπε «με το καλό»

Σάσα Μπάστα: «Δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι, έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά»

Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν πήγα στον ειδικό, κατάλαβα πως είχα ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα αυτοπροστασίας»

Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε»