Πάτρα: Εάν δεν αλλάξει κάτι στο θέμα των ποινών, δυστυχώς θα έχουμε ξανά τα ίδια, λέει η αδερφή της Γαρυφαλλιάς

08:27 - 13/11/2024

«Ετσι νιώθουμε ότι η αδελφή μας δεν χάθηκε άδικα και τουλάχιστον η καρδούλα της θα συνεχίζει να χτυπάει κάπου αλλού» είπε για την απόφαση της οικογένειας να προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων της 41χρονης

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: "Δωρίσαμε τα όργανα γιατί έτσι θα νιώθουμε πως δεν έφυγε άδικα," λέει η αδερφή της Γαρυφαλλιάς

Η αδερφή της 41χρονης δηλώνει σίγουρη πως αν όσοι είχαν δει την Γαρυφαλλιά να κακοποιείται μιλούσαν, σήμερα θα ζούσε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Φοβάται το τέλος του κόσμου αλλά δηλώνει αισιόδοξος: Ο Τζόσουα Οπενχάιμερ μιλάει για τo «The End» του, την ταινία λήξης στο 65ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Κώστας Μαρτάκης: Όταν ήμουν μοντέλο, δεν μου άρεσε που έμπαινα μέσα και μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου»

Χρόνιοι ασθενείς: Ποιες ακριβές θεραπείες θα παίρνουν από τα φαρμακεία της γειτονιάς

Γιατί κερδίζει έδαφος το ΠΑΣΟΚ;

Η ιατρική γνωμάτευση για την 45χρονη πριν μπει στο χειρουργείο για επέμβαση ρουτίνας και πεθάνει

ΠΑΣΟΚ: Κλίμα αισιοδοξίας στο δείπνο του Ανδρουλάκη με τους βουλευτές - Σήμερα η συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου