Γεωργιάδης και Χαρίτσης στην Βουλή για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν λίγο πλάκα αυτά που συμβαίνουν» – «Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά»

22:47 - 12/11/2024

Στη Βουλή, όπου συνεχίζεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για τον προσωπικό γιατρό, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε πριν από λίγο, στον πρόεδρο της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, που «προειδοποίησε» την κυβέρνηση ότι δεν έχει ξεμπερδέψει με την αριστερά, παρά τον «τραγέλαφο» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Εγώ κύριε Χαρίτση δεν έχω κανένα λόγο να σας πω ότι θέλω να ζήσω το τέλος της αριστεράς. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ το τέλος της αριστεράς, όπως δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ το τέλος της δεξιάς», ανέφερε ο υπουργός Υγείας ‘Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Στην πολιτική μπήκα, κατά βάση για ένα λόγο. Για να πολεμήσω την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, η οποί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόντρα Γεωργιάδη - Χαρίτση στη Βουλή για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - "Είμαι ευτυχής που έχω συμβάλει στον εξευτελισμό της Αριστεράς"

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που, πιστεύω, έχω συμβάλει κι εγώ στον επιπλέον εξευτελισμό της αριστεράς", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον Αλέξη Χαρίτση

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κτήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Σκάλα Λακωνίας

Δώδεκα νεκροί και 50 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο Λίβανο

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/11/2024

Ο Λεσόρ πρότεινε τον… διάδοχό του στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για Μπογκντόβιτς!

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Εκτόξευση σε 1.5 χρόνο – Έρχεται η Λίβερπουλ με 25 εκατομμύρια για Έλληνα άσο!