Tο τελευταίο "αντίο" του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη μητέρα του. Κοντά του όλοι του οι φίλοι

14:59 - 21/10/2019

Δύσκολες ώρες ζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Η μητέρα του Δημήτρη έφυγε από τη ζωή μετά από  γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα για τον παρουσιαστή, ο οποίος έχασε και τον πατέρα του πριν από περίπου δέκα μήνες. Σήμερα με δάκρυα  στα μάτια και με όλους του τους φίλους στο πλευρό του, στο κοιμητήριο Παλαίου Φαλήρου αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μητέρα. Κοντά του βρέθηκαν η πρώην σύντροφος του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σταματίνα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει