Ιωάννα Τούνη συγκινήθηκε που ο 2χρονος γιος της πήγε στον παιδικό σταθμό: «Είμαι χαζομαμά»

17:36 - 12/11/2024

«Συμπεθέρες μου έχω συγκινηθεί φουλ», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Τούνη. Νέο «level» για τη ζωή της Ιωάννας Τούνη, καθώς ο 2χρονος γιος της, Πάρης, πήγε για πρώτη φορά σε παιδικό σταθμό. Η πασίγνωστη influencer δεν θα μπορούσε να μην συγκινηθεί με αυτήν την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της οικογένειάς της, γεγονός που ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Τούνη συγκινήθηκε που ο 2χρονος γιος της πήγε στον παιδικό σταθμό: «Είμαι χαζομαμά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Άφησε τον γιο της στον παιδικό σταθμό και ξέσπασε σε κλάματα

H Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα στρόρυ καταγράφοντας τον εαυτό της συγκινημένο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννα Τούνη: Συγκινημένη που άφησε τον 2χρονο γιο της, στο νηπιαγωγείο – «Πόσο μεγάλωσε; Πότε;»

Σήμερα ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς ο γιος της Πάρης ξεκίνησε To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Συγκινημένη που άφησε τον 2χρονο γιο της, στο νηπιαγωγείο – «Πόσο μεγάλωσε; Πότε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός σήμερα: Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Αναλυτική πρόγνωση 

Boxing Day: Η κερδισμένη Λίβερπουλ, η ασταμάτητη Νότιγχαμ Φόρεστ και οι εκπλήξεις στην 18η αγωνιστική της Premier League

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός 83-84: Οι Πειραιώτες πήραν το θρίλερ στην Ιταλία και έκλεισαν ιδανικά το 2024

Καιρός: «Πνίγηκε» η Στερεά Ελλάδα – Τόνοι λάσπης στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκαν επισκέπτες στον Όλυμπο

Καιρός: Έρχονται χιονοκαταιγίδες και στην Αττική – Χειμώνας μέχρι την Κυριακή

Χανιά: Στα «κάγκελα» κρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Αγυιάς