Ιωάννα Τούνη συγκινήθηκε που ο 2χρονος γιος της πήγε στον παιδικό σταθμό: «Είμαι χαζομαμά»

17:36 - 12/11/2024

«Συμπεθέρες μου έχω συγκινηθεί φουλ», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Τούνη. Νέο «level» για τη ζωή της Ιωάννας Τούνη, καθώς ο 2χρονος γιος της, Πάρης, πήγε για πρώτη φορά σε παιδικό σταθμό. Η πασίγνωστη influencer δεν θα μπορούσε να μην συγκινηθεί με αυτήν την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της οικογένειάς της, γεγονός που ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Τούνη συγκινήθηκε που ο 2χρονος γιος της πήγε στον παιδικό σταθμό: «Είμαι χαζομαμά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Άφησε τον γιο της στον παιδικό σταθμό και ξέσπασε σε κλάματα

H Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα στρόρυ καταγράφοντας τον εαυτό της συγκινημένο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννα Τούνη: Συγκινημένη που άφησε τον 2χρονο γιο της, στο νηπιαγωγείο – «Πόσο μεγάλωσε; Πότε;»

Σήμερα ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς ο γιος της Πάρης ξεκίνησε To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Συγκινημένη που άφησε τον 2χρονο γιο της, στο νηπιαγωγείο – «Πόσο μεγάλωσε; Πότε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρομπότ ξεσηκώνει άλλα ρομπότ να κάνουν «κοπάνα» από τη δουλειά τους – Ανατριχιαστικές εικόνες από την Σανγκάη

Άνγκελα Μέρκελ: Τα απομνημονεύματα «φωτιά» της πρώην καγκελαρίου – Τι λέει για Πούτιν, Ουκρανία και Τραμπ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί τις ΗΠΑ για κλιμάκωση της έντασης και προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου

Νύχτα στα κρατητήρια για την Ειρήνη Μουρτζούκου με εντολή για «αυστηρή επιτήρηση»

Σπανούλης μετά το Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα: «Να έρθουν όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν, όπως ο Σενγκέλια στη Γεωργία και ο Οσμάν στην Τουρκία»

Ο Πούτιν χτυπά τύμπανα παγκόσμιου πολέμου – Απάντηση της Δύσης στον «παράφρονα γείτονα» ζητά ο Ζελένσκι