Μίνως Μάτσας: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τα ασφαλιστικά μέτρα από την Όλγα Κεφαλογιάννη

15:48 - 12/11/2024

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον» ήταν ο Μίνως Μάτσας το πρωί της Τρίτης 12/11. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εμφανίστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εις βάρος του η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο μουσικοσυνθέτης δεν έκανε καμία αναφορά στην πρώην σύζυγό του. Ο Μίνως Μάτσας αποκάλυψε ότι του έχουν κάνει πρόταση να γίνει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίνως Μάτσας: Η πρώτη του συνέντευξη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Μίνως Μάτσας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον» της ΕΡΤ. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν έκανε καμία αναφορά στην πρώην σύζυγό του και υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σε βάρος του η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μίνως Μάτσας αποκάλυψε στην εκπομπή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ότι του ... Περισσότερα To άρθρο Μίνως Μάτσας: Η πρώτη του συνέντευξη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα από την Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πώς να κερδίζετε πάντα τον σεβασμό των γύρω σας

Σπύρος Δημητρίου: Η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, η κουμπαριά με τον Απόστολο Λύτρα και το διαζύγιο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

8 συμβουλές για να διατηρήσετε την ασφάλεια των παιδιών σας κατά τη διάρκεια των εορτών

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»