Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι 6 λέξεις που έγραψε στο ημερολόγιό της λίγο πριν πεθάνει

14:00 - 12/11/2024

Δύο ημέρες πριν από τον θάνατό της, σε ηλικία 96 ετών.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρετανία: Τι έγραψε στο ημερολόγιό της η βασίλισσα Ελισάβετ δύο μέρες πριν πεθάνει

Οι έξι λέξεις στο ημερολόγιο της Ελισάβετ, δύο μέρες πριν πεθάνει

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η βασίλισσα Ελισάβετ έγραψε 6 λέξεις στο ημερολόγιό της δύο μέρες πριν πεθάνει

Έξι λέξεις έγραψε η βασίλισσα Ελισάβετ στο ημερολόγιό της δύο μέρες πριν πεθάνει αποκαλύπτει βασιλική βηιογραφία. Το ημερολόγιο της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν περισσότερο ένα αρχείο καταγραφής των γεγονότων που συνέβησαν στις γεμάτες μέρες της, που πιθανότατα θα τη βοηθούσαν να θυμάται όσα έγιναν κάθε μέρα και ενδεχομένως να χρησιμεύσει ως αρχείο της καθημερινότητάς της στους ... Περισσότερα To άρθρο Η βασίλισσα Ελισάβετ έγραψε 6 λέξεις στο ημερολόγιό της δύο μέρες πριν πεθάνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αυτή ήταν η τελευταία καταχώρηση της βασίλισσας Ελισάβετ στο ημερολόγιό της λίγο πριν πεθάνει

Ακόμα και τις τελευταίες της στιγμές, η βασίλισσα Ελισάβετ λειτουργούσε λες και ήταν κανονιές εργάσιμες ημέρες.

Διαβάστε το στο in.gr

Τι έγραφε η βασίλισσα Ελισάβετ στο ημερολόγιό της λίγο πριν πεθάνει

Ακόμα και τις τελευταίες της στιγμές, η βασίλισσα Ελισάβετ λειτουργούσε λες και ήταν κανονιές εργάσιμες ημέρες.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χαρδαλιάς: Προτείνει τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου Πρόληψης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης 

Η Ρωσία ζητά μετανάστες λόγω τεταμένης δημογραφικής κατάστασης

Αντζελίνα Τζολί: Μιλάει για τη μητρότητα - Τα παιδιά μου είναι η ευτυχία μου, είπε χαρακτηριστικά

Survivor: Ένταση στην κίτρινη ομάδα - Εκτίθεσαι φουλ να ξέρεις, είπε η Μαρία στον Νίνο

Απόστολος Γκλέτσος: «Τις ανεμογεννήτριες τις ξέρω καλά, με πίεσε ο χρόνος» - Έκλεισε το τηλέφωνο on air

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το Bitcoin, «επελαύνει» προς τα $100.000