Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Ποια είναι η παρουσιάστρια που έκλεψε την καρδιά του Φίλιππου Μιχοπούλου

13:34 - 12/11/2024

Όλα δείχνουν πως ο Φίλιππος Μιχόπουλος επτά μήνες μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Οικονομάκου, To άρθρο Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Ποια είναι η παρουσιάστρια που έκλεψε την καρδιά του Φίλιππου Μιχοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η Miss Cyprus που έκλεψε την καρδιά του Φίλιππου Μιχόπουλου – Ο γάμος με ποδοσφαιριστή και η σχολή μοντέλων

Μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή διανύει όπως όλα δείχνουν ο Φίλιππος Μιχόπουλος επτά μήνες μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Οικονομάκου. Φήμες θέλουν τον πετυχημένο επιχειρηματία να έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή όπως άλλωστε έχει κάνει και η πρώην σύζυγός του, η οποία ζει έναν δυνατό έρωτα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»