Π. Παυλόπουλος: Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν ένας πραγματικός Ευπατρίδης

13:05 - 12/11/2024

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει: «Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης υπήρξε… Π. Παυλόπουλος: Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν ένας πραγματικός Ευπατρίδης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καραμανλής: "Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης σε όλη του τη ζωή υπήρξε πρωτοπόρος"

"Οραματιστής και εργατικός αναδείχθηκε σε κορυφαίο παράγοντα της ελληνικής βιομηχανίας και της παγκόσμιας ναυτιλίας" σημειώνει ο κ. Καραμανλής για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν δεύτερος πατέρας μου – Η απώλειά του με συντρίβει

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη αποχαιρετά τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. «Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετώ τον θείο μου και δεύτερο πατέρα μου, Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη. Υπήρξε για μένα πολλά παραπάνω από συγγενής. Ήταν στήριγμα, έμπνευση και αληθινό πρότυπο ... Περισσότερα To άρθρο Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν δεύτερος πατέρας μου – Η απώλειά του με συντρίβει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Καραμανλής: Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν πάντα οραματιστής και εργατικός

«Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου»

Διαβάστε το στο in.gr

«Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου»

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου» ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.

Διαβάστε το στο tovima

Ανδρουλάκης για Βαρδή Βαρδινογιάννη: «Ήταν ένας δημιουργικός και ρηξικέλευθος επιχειρηματίας»

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη εξέφρασε μέσα από ανακοίνωση του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε: «Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης στάθηκε απέναντι στη χούντα διαδραματίζοντας ενεργό ρόλο στο αντιδικτατορικό κίνημα του Ναυτικού. Ήταν ένας δημιουργικός και ρηξικέλευθος επιχειρηματίας, που άνοιξε νέους δρόμους στο επιχειρείν. Μαζί με τη συνοδοιπόρο της ζωής του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, προσέφεραν σπουδαίο κοινωνικό έργο με κορωνίδα τη δημιουργία της πρώτης Ογκολογικής Μονάδας Παίδων στην πατρίδα μας. Απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: ΟΤΕ και Τράπεζες «έριξαν» την Αθήνα

ALUMIL: Ενισχύει την παρουσία της στον Καναδά – Νέες συνεργασίες και συμμετοχή σε πρωτοποριακά έργα

Παρίσι: Επί ποδός 5.500 αστυνομικοί ενόψει του αγώνα Γαλλία – Ισραήλ

Θ. Σκυλακάκης στην COP29: Η αποτελεσματικότητα έχει απόλυτη προτεραιότητα στις πολιτικές μας για το κλίμα

ΕΠΟ: Πριμ και στον Μπάλντοκ

Τα 7 τατουάζ του νέου υπουργού Αμυνας του Τραμπ