Γιώργος Γεροντιδάκης για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω τίποτα»

12:00 - 12/11/2024

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Ελισάβετ Οικονόμου. Ο γνωστός ηθοποιός, To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γεροντιδάκης για Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Δεν έχω να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω τίποτα"

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις σχολιάζοντας τις φήμες για την σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου - Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Γεροντιδάκης για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν απαντάω σε φήμες»

«Δεν απαντώ ποτέ σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή», σχολίασε ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Για την προσωπική του ζωή, και για το αν έχει εν τέλει σχέση με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ερωτήθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης από ρεπόρτερς της ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν απαντάω σε φήμες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Γεροντιδάκης για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω τίποτα»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο για την προσωπική ζωή του. «Είμαι πολύ καλά. Δεν έχω θέατρο φέτος. Η σειρά στον ANT1 πάει πολύ καλά. Δεν συμφωνώ με αυτή την τακτική, γιατί δεν έχω να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω τίποτα. Δεν απαντάω γενικά σε φήμες. Δεν απαντάω ποτέ σε πράγματα που έχουν να κάνουν με προσωπικά δεδομένα», σημείωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Γεροντιδάκης για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν απαντώ σε φήμες και για την προσωπική μου ζωή»

Στο θέατρο Μουσούρη συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνα τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ρωτήθηκε για την προσωπική του […] The post Γιώργος Γεροντιδάκης για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν απαντώ σε φήμες και για την προσωπική μου ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»