Φώτης Σεργουλόπουλος: Για ποιον λόγο απουσιάζε από το «Πρωίαν σε είδον»;
11:49 - 12/11/2024
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απουσιάζει από τη σημερινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και η Τζένη Μελιτά, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε μόνη της έναρξη της εκπομπής. Όπως είπε, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λείπει, καθώς αισθάνεται λίγο αδιάθετος. «Τι μοναξιές είναι αυτές… Είναι και λίγο άδειο το στούντιο! Αχ… αχ, μου λείπει ο άνθρωπός μου. Ο Φωτάκος μου, είναι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει από το «Πρωίαν σε είδον» – Τι είπε η Τζένη Μελιτά
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απουσιάζει από το «Πρωίαν σε είδον» και η Τζένη Μελιτά, όπως ήταν αναμενόμενο,
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει από το «Πρωίαν σε είδον» – Τι είπε η Τζένη Μελιτά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απουσία του – «Ήταν μία αδιαθεσία»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μετά από μια ημέρα απουσίας, επέστρεψε στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον», το
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απουσία του – «Ήταν μία αδιαθεσία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr