Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά το διαζύγιο τους

10:16 - 12/11/2024

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν πως ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά το διαζύγιο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά το διαζύγιο τους

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε τις αντιδράσεις της Αθηνάς Οικονομάκου όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τη τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου με την Κύπρια παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση στη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά το διαζύγιό τους

Η απάντηση που έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου για τη νέα σχέση του Φίλιππου ΜιχόπουλουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου για τη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά το διαζύγιο τους

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησαν την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη νέα σχέση του πρώην συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου με την κύπρια παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευρυπίδου. «Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Αν ο Φίλιππος είναι χαρούμενος, είμαι διπλά χαρούμενη. Είμαστε πολύ καλά όλοι. Όλα καλά» σχολίασε η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά τον χωρισμό τους

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει γυρίσει νέα σελίδα στην προσωπική ζωή του, μετά το χωρισμό από την Αθηνά Οικονομάκου. Οι φήμες, το τελευταίο διάστημα, τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία είναι από την Κύπρο και είναι παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηματίας. Το Σάββατο 9/11, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, με την κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. Η ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και […] The post Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»