Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω παραιτηθεί αφού είμαι στην εκπομπή, δεν με βλέπεις;»

08:41 - 12/11/2024

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στους δημοσιογράφους για όσα κυκλοφόρησαν ότι θα παραιτηθεί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Όπως απάντησε […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω παραιτηθεί αφού είμαι στην εκπομπή, δεν με βλέπεις;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποτέ δεν έχω παραιτηθεί από δουλειά

“Δεν έχω παραιτηθεί, αφού είμαι στην εκπομπή. Δεν με βλέπεις;” ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφορικά με τα σενάρια που τον ήθελαν εκτός Mega. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε βραδινή του έξοδο απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παραιτείται από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. “Ποτέ δεν σχολιάζω τέτοια θέματα και δεν δίνω τροφή. Το ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποτέ δεν έχω παραιτηθεί από δουλειά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθαρίζει: «Ποτέ δεν έχω παραιτηθεί από δουλειά, να μιλήσετε με το κανάλι»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το απόγευμα της Δευτέρας 11/11 βρέθηκε σε event του Make-a-wish κι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για να το καλύψουν. Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να δήλωσε παραίτηση από την εκπομπή Buongiorno. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν σχολιάζω τέτοια θέματα. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά: «Ποτέ δεν έχω παραιτηθεί από δουλειά, να μιλήσετε με το κανάλι»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το απόγευμα της Δευτέρας 11/11. Ο γνωστός παρουσιαστής, To άρθρο Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά: «Ποτέ δεν έχω παραιτηθεί από δουλειά, να μιλήσετε με το κανάλι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε